Van Dam & Lolkema Advocaten

meer over ons

ons team

Van_dam portret
06 206 182 44

Peter van Dam

Na zijn studie rechten aan de Universiteit Utrecht is Peter van Dam in 1999 tot advocaat beëdigd. Veel van zijn cliënten zijn binnenvaartondernemers en transportverzekeraars. Hij zet zijn ruime kennis en ervaring in om zijn cliënten grondig te adviseren over vragen en geschillen op het gebied van het vervoerrecht en het (algemene) civiele recht. Indien een gang naar de rechter nodig blijkt, procedeert Peter graag, waarbij zijn jarenlange proceservaring zijn cliënten een voorsprong geeft. Peter heeft de Grotius specialisatieopleiding Vervoerrecht gedaan en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht.

Peter van Dam heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: verbintenissenrecht en transport- en handelsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Lolkema portret
038 303 88 88

Jolanda van Dam – Lolkema

Jolanda is sinds 2005 advocaat en gespecialiseerd in familierecht en erfrecht. Daarnaast is zij scheidingsmediator. Jolanda is lid van de Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (www.vfas.nl) en de Mediation Federatie Nederland (www.mfn.nl).

Jolanda van Dam-Lolkema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht en erfrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
vFAS Familierecht
vFAS Scheidings-mediator

Kunnen wij u
ergens mee helpen?